HTML

CSEPEL

közélet sport közlekedés csepel

Utolsó kommentek

2011.06.24. 12:28 csepelszerk

A Csepeli Rendőrkapitányság kérése

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető  2011.06.22-én 15.30. óra körüli időben a Budapest, XXI., Szebeni utca 1. szám előtt a sértett nyakában lévő arany nyakláncot egy hirtelen mozdulattal megragadta, majd azt el akarta szakítani. 

A sértett védekezett, de az ismeretlen férfi a földre lökte, majd az így megszerzett nyaklánccal és az azon lévő medállal együtt a helyszínről a Budapest, XXI. kerület Erdőalja utcai irányába elmenekült.

Az ismeretlen elkövetőt egy állampolgár üldözőbe vette, majd őt utolérve tőle az eltulajdonított nyakláncot visszaszerezte.  A bűncselekménnyel okozott kár a sértett nyilatkozata alapján: 110.000.- Forint, amelyből a nyaklánc visszaszerzésével 100.000.- Forint megtérült.  A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság kéri annak az állampolgárnak a jelentkezését, aki az elkövetőt elfogta és a sértettől eltulajdonított nyakláncot a sértett részére visszaadta a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság telefonszámán 06-1-427-46-12, vagy az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén jelentkezzen.

Segítségét köszönjük!

1 komment

Címkék: rendőrség rablás bűnügy


A bejegyzés trackback címe:

https://csepel.blog.hu/api/trackback/id/tr483011139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jan13 2012.06.23. 13:24:15

1 hete bejelentést tettem a csepeli és pestmegyei rendőrségen arról hogy ki fosztogatja a csepel és Szigetszentmiklósi telkeket.A rendőrség semmit nem tesz a bűnöző vigan éli életét.Ha másért nem,azért szét lehetne nézni a háza táját hogy illegális MÉH telep van az udvarán,ugyanis az elrabolt kádak rácsok vasanyagok mind a telkén vannak.Saját szememmel láttam többször is hogy szállitja a vasakat,hűtőket stb.A csepeli úttól 200m-re a 4079-es Dűlő uton a saroktól 200m-re minden megkárositott nyaraló tulajdonos megtalálhatja az elrabolt dolgait.A kapu be van lemezelve nehogy belásson valaki és ha bekopog a tulaj nem kaput nyit hanem lefekszik a földre és úgy beszél kifelé.Az úriember egy zöld lada nivával ügyködik,lebontja amit épitettünk.Jó lenne ha valaki odafigyelne rá!!!!!Károsultak ébredjetek föl!!!
süti beállítások módosítása