HTML

CSEPEL

közélet sport közlekedés csepel

Utolsó kommentek

2012.01.27. 00:31 csepelszerk

Személyautó kellett Németh Szilárdnak és társainak! Megkapták! Közpénzből!

 A Fidesz jól fizetett XXI. kerületi mamelukjai egyetlen szó nélkül, jeladásra, egyhangúlag nyomták a gombot. Helyi vezérük, a jelenlegi polgármester nekik köszönhetően, amíg hivatalában marad, nyomhatja a gázpedált, és ez neki semmibe sem kerül. Mindent a csepeli önkormányzat fizet. Németh Szilárd ugyanis közpénzből kapott  egy Skoda Superb Combi 2.TDI személyautót. Borbély Lénárd és Morovik Attila - ugyancsak fideszes alpolgármesterek kénytelenek voltak beérni egy-egy Skoda Octavia Ambient 1,4 TSI típusú személygépkocsival, persze ez is közpénzből van, csak úgy mint a Csevak Zrt vezérigazgatójának kocsija és a többi autó több mint 43 millió forintért.

A tegnapi képviselő-testületi ülés több részt vevőjétől megtudtuk: a szocialista képviselők még a fideszes néma leventék gombnyomása előtt elmondták, hogy Németh Szilárdék végre kézzel, pontosabban volánnal foghatóan újat alkottak. A rendszerváltás óta eltelt időben ugyanis csepeli polgármesternek, alpolgármesternek nem volt közpénzből vásárolt gépkocsija. Németh Szilárd erre a megjegyzésre és még néhány hasonló tiltakozásra, kérdésre válaszolva a tőle megszokott körítés után kivágta magát a csávából. Előjött az aduval: "A többi polgármesternek is van ilyen, vagy még jobb autója". (Ja,  ez fideszes körökben így szokás? Akkor az egészen más - mondták a közönség soraiban) És különben is - tette hozzá Németh Szilárd - "az előző polgármester százezer forinttal többet keresett mint én, és őt nem látták itt annyit az esti órákban mint engem". 

Szemtanúk beszámolója szerint a csillár nem szakadt le a  tanácsteremben e szavak hallatán. Az előző, a szocialista polgármester ugyanis eltekintve attól az apróságtól, hogy 16 évig szolgálta a csepelieket, - ellentétben a még másfél éve  sem uralkodó Németh Szilárddal  - nem kaparintotta meg az országgyűlési képviselőséget, és nem akart fővárosi képviselő sem lenni, ezért aztán az egyetlen helyről származó jövedelme a nyomába sem érhetett a most legalább három helyről állami apanázst, összesen havi bruttó 1 millió 644 ezer forintot felszedő Németh Szilárd jövedelmének.

Az viszont igaz, hogy Németh Szilárdnak a környezetében már senki sem mondja el, hogy elődje  reggel hattól, fél héttől késő este meddig dolgozott a hivatalban és azon kívül a csepeliek érdekében. Persze, hogy nincs ilyen ember, mert Németh Szilárd nagy alapossággal, megfontoltan, fáradhatatlan odaadással valamennyit kirúgta. 

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz pazarlás


A bejegyzés trackback címe:

https://csepel.blog.hu/api/trackback/id/tr373874797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása