HTML

CSEPEL

közélet sport közlekedés csepel

Utolsó kommentek

2011.05.04. 13:19 csepelszerk

Vér, vád, vagdalkozás, gyalázkodás: a csepeli tragédia

A legfrissebb hírek a BÜNTETŐ PERRŐL ITT OLVASHATÓK!Forrás: Kép:origo .hu, szöveg:  csepelujsag.blog.hu Kettős gyilkosság: csütörtökön folytatják Deme Gábor meghallgatását a Fővárosi Bíróságon – Összefoglalók az első tárgyalási napról

A várakozásnál csak az indulatok voltak nagyobbak 2011. május 3-ig, a csepeli kettős gyilkosság bírósági tárgyalásának megkezdéséig. A külső szemlélőknek – és ők vannak döntő többségben – teljesen érthetetlen, hogy a magyar bűnügyi történetben teljesen egyedülálló bizonyítékok (hangfelvétel, a sikkasztás teljes dokumentációja, stb.) ellenére a tragédia bekövetkeztétől miért kellett több mint két évet (28 hónapot!) várni az első tárgyalási napra. A kezdés folytatása a 2009. január 7-i tragédiának, de most már nem kell várakozni, zajlik a büntető per. Az indulatok azonban most csapnak igazán magasra, egyelőre „csak” Csepelen, de már látható: sokan, nagyon sokan érdekeltek abban, hogy a gyilkosság vádlottjainak irhamentő vagdalkozásából politikai tőkét kovácsoljanak maguknak. A XXI. kerületi önkormányzat hivatalos honlapja, a csepel hu. eltüntette a hírei közül a Fidesz-kormány legszorosabb irányítása alatt álló Magyar Távirati Iroda (MTI) tény- és tárgyszerű tudósítását. Nekik már az is kevés volt. Nekik Deme Gáborra, a gyilkosság egyik vádlottjának vádjára van szükségük a címadáshoz. Úgy mint a Fidesz helyi szócsövének, a csepel.infónak a kegyeletsértő gyalázkodókra. És ez még csak a kezdet…
 
A Csepel újság a hagyományaihoz híven a tényeket fogja közölni. Nem volt és most sincs okunk a tények elhallgatására, manipulálására. Elérhetővé teszünk minden hírt, tudósítást, publicisztikát, ami a büntető perről tudósít, még azokat is, amelyekkel nem értünk egyet. A Csepel újság ezt tette már akkor is, amikor papíron, nyomtatásban jutott el 35 ezer csepeli címre a tragédia hírével 2009-ben, és ezt tesszük most is a bírósági tárgyalás fejleményeiről beszámolva  - a világháló segítségével.
 
A következőkben az első tárgyalási nap összefoglalóit közöljük. Egy kattintással blogunkról elérhető most és a továbbiakban is a magyar média összes beszámolója csak úgy mint a fideszes irányítású XXI. kerületi önkormányzat cenzúrázott, megcsonkított honlapja,  valamint a gyűlölködő véleményektől hemzsegő helyi Fidesz-szócső.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: média per bíróság védelem vád kettős gyilkosság


A bejegyzés trackback címe:

https://csepel.blog.hu/api/trackback/id/tr392876996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása