HTML

CSEPEL

közélet sport közlekedés csepel

Utolsó kommentek

2011.05.29. 11:51 csepelszerk

És mégis…! Csepeli gyermek majális a Csepeli Gyermekbarátok Mozgalma szervezésében

 Felháborító, izgalmas, torokszorító előzmények után szombaton a kellemes délelőtti napsütésben több száz csepeli gyermek jelent meg a Hollandi úti Ifjúsági Táborban, hogy résztvevői legyenek a sok-sok érdekes programot hirdető rendezvénynek. A sátrak és terek többféle sportprogramot, ügyességi játékot és játékos ismerkedést kínáltak komoly témákkal, mint a közbiztonság, a környezetvédelem, vagy az egészségmegőrzés. A színpadon RSG, hipp-hopp, jazz-balett mellett magyar néptánc és versenytánc is szerepelt. A gyermekek kedvét a déltájban érkező zápor sem vette el.

 A szervezőknek  azonban nem kis lelkierőre volt szükségük. No, nem csak az időjárás miatt. A XXI. kerülert új fideszes vezetői semmiféle támogatást nem adtak a rendezvényhez, azt leszámítva, hogy bérleti díj fejében megengedték a helyszín és az eszközök igénybevételét. Azaz tűrte a városvezetés, hogy a gyermekbarátok szórakoztassák a csepeli gyerekeket. (Ifjú olvasóink kedvéért: Aczél György, a Kádár-rendszer mindenható kultúrpolitikusa a diktatúra egyszerű gyakorlása céljából megalkotta TTT rendszerét. Támogat, tűr, tilt, ezt jelentette a személyre, alkotásra, rendezvényre akasztott címke.)
 
A Csepeli Gyermek Majális a Fidesz-KDNP „tűr” kategóriájába tartozik, reméljük, hogy a besorolás nem romlik.
 
A rendezvény szervezőinek köszönet, további sok sikert kívánunk!
Újabbi fotók és a gyermekmajális plakátja a folytatásban:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Szólj hozzá!

Címkék: siker megvonás városvezetés gyermekbarátok fideszes gyermekmajális


A bejegyzés trackback címe:

https://csepel.blog.hu/api/trackback/id/tr502940555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása