HTML

CSEPEL

közélet sport közlekedés csepel

Utolsó kommentek

2011.06.20. 01:09 csepelszerk

A Csepeli HÉV helyett pótlóbuszok közlekednek hétfőtől szombatig!

A jelenleg ideiglenes pályán közlekedő Csepeli HÉV vágányainak a Corvin útnál épülő új vasúti hídra való áthelyezésének és a régi vágányokkal való összekötésének idején, június 20-án, hétfőn üzemkezdettől 25-én, szombaton üzemzárásig a Csepeli HÉV nem közlekedik. A vonalon HÉV-pótló autóbuszokkal lehet közlekedni, hétköznapokon a Boráros tér és Csepel, Szent Imre tér között, a hétvégi napokon pedig a Boráros tér és a II. Rákóczi Ferenc út között járnak a pótlóbuszok. Így június 20-án, 21-én, 22-én, 23-án és 24-én a HÉV-pótlókra a Boráros tér, Vágóhíd, Szabadkikötő, Csepel, Kossuth Lajos utca, Koltói Anna utca, Csepel Szent Imre tér illetve a Csepel, Szent Imre tér, Szent Imre tér, Ady Endre út (Kossuth Lajos utca), Szabadkikötő, Vágóhíd, Haller utca, Boráros tér megállókban, június 18-án, 19-én és 25-én pedig a Boráros tér, Vágóhíd, Szabadkikötő, Csepel, Kossuth Lajos utca, Szent Imre tér, Karácsony Sándor utca, Széchenyi István utca, II. Rákóczi Ferenc út illetve a II. Rákóczi Ferenc út, Karácsony Sándor utca, Szent Imre tér, Ady Endre út (Kossuth Lajos utca), Szabadkikötő, Vágóhíd, Haller utca, Boráros tér megállókban lehet felszállni.

Egyik olvasónk, (gab87) a fenti hírt kiegészítette azzal, hogy a Szabadkikötő úton vagyis mai nevén a Weiss Manfréd úton buszsávot alakítottak ki a Csepel felé tartó oldalon.

2 komment

Címkék: bkv hév felújítás autóbuszok


A bejegyzés trackback címe:

https://csepel.blog.hu/api/trackback/id/tr382999060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gab87 2011.06.20. 18:13:17

Az kimaradt, hogy az autósok legnagyobb örömére a Szabadkikötő úton buszsávot alakítottak ki a Csepel felé tartó oldalon.

csepelszerk 2011.06.21. 00:55:10

Köszönjük a kiegészítést, amivel már ki is egészítettük az információt.
süti beállítások módosítása